У Києві в суботу перекриють Хрещатик через ралі

У Києві відбудеться урочисте відкриття Чемпіонату України з ралі, у зв’язку з чим вдень обмежать проїзд вулицею Хрещатик

Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

13 квітня з 15:00 до 21:00 на Хрещатику відбудеться урочиста частина етапу Чемпіонату України з ралі – ралі "Столиця", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку з цим, 13 квітня з 13:00 до 03:00 14 квітня буде заборонено рух усіх видів транспорту для монтажу та демонтажу сценічних конструкцій на Хрещатику – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної.

В прес-службі повідомляють, що на час проведення ралі змінить роботу наземний пасажирський транспорт, маршрути якого проходять зазначеними вулицями.

Зазначається, що о 15:00 на головній вулиці міста відкриється виставка спортивних автомобілів, о 19:00 – розпочнеться урочисте відкриття змагання.

Чемпіонат України з ралі – це класичне ралі, яке передбачає змагання екіпажів, на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту і людей, на час проведення перегонів. Змагання проходять з 1999 року, йдеться у повідомленні.