Через Зеленського кіборг оголосив голодування

Захисник Донецького аеропорту Микола Воронін оголосив голодування та вимагає від кандидата у президенти Володимира Зеленського вибачень за образу героїв Революції Гідності

Про це Микола Воронін написав у facebook.

Ветеран АТО вимагає від Зеленського вибачитися за образи героїв Євромайдану, Небесної Сотні, перед вірянами за жарти про Томос.

"Багато хто намагався донести до кандидата у президенти України Зеленського, та він не чує, хоч усюди бреше про те, що почує кожного. У вас, пане ЗЕ, вистачило боягузтва попросити вибачення у кадирова, та не вистачає совісті попросити вибачення перед Народом України, загиблими та живими за жарти про актрису із німецьких фільмів про дорослих, та про ебонітові палички, не вистачає совісті попросити вибачення у Героїв Євромайдану, у загиблих Героїв Небесної Сотні, у вірян, які радіють томосу совісті вибачення попросити нема. Нема совісті попросити вибачення у луганського поета Василя Голобородька за вкрадене ім'я. Не вистачає совісті довести усім, що ви не наркоман, здати тести спеціалістам VADA як пропонує Володимир Кличко. Совісті не вистачає", - написав Воронін.