Гройсман заявив, що братиме участь у парламентських виборах

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про свою готовність до виборів у Верховну Раду

Про це Гройсман заявив у ефірі телеканалу ICTV, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я до виборів готовий. Я розумію, що вибори будуть у 2019 році. На місяць раніше чи пізніше - не має такого великого значення", - сказав прем'єр відповідаючи на питання про те, чи вірить він у можливість оголошення дострокових парламентських виборів у разі перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах.

Гройсман висловив думку про те, що період між президентськими і парламентськими виборами слід використовувати для зміни системи.

"Якщо цього не відбудеться, то ми наступимо на ті самі граблі, на які наступали вже не один раз. Треба міняти систему, щоб ця система приводила нових людей і ці нові люди міняли ситуацію і життя в країні", - сказав Гройсман.

Відповідаючи на уточнююче питання про те, чи означають його слова про готовність до виборів те, що він піде на вибори зі своєю політичною силою, В.Гройсман сказав, що не приховує, що братиме участь у парламентській кампанії.

"Я ніколи не приховував того, що я буду брати участь у парламентській кампанії, так як вважаю, що ще дуже багато треба зробити і для цього необхідна розумна більшість, розумна коаліція в українському парламенті", - сказав Гройсман.