Я не кажу про знак рівності між Путіним і Зеленським, - Порошенко про президента Росії на своїх білбордах

Поява портрету Володимира Путіна на передвиборчих білбордах чинного глави держави Петра Порошенка, котрий висувається на повторний термін, означає, що Україні потрібен сильний президент, й не має на меті образити Володимира Зеленського

Про це він заявив сьогодні, 14 квітня 2019 року, під час дебатів на НСК "Олімпійський" у Києві, на які, щоправда, не з'явився його опонент у другому турі, шоумен Зеленський, передає Еспресо.TV.

"Я аж ніяк не казав, не кажу і не буду казати про знак рівності між Путіним і Зеленським. Це не так. Я лише хочу нагадати слова Путіна, що для нього будь-який президент України, крім Порошенка, це є його мрія. І тому країна Україна потребує сильного президента, досвідченого президента, рішучого президента і президента, який має довіру народу, яку він здобув на президентських виборах", - зазначив Порошенко.

"Тому що Путін зараз навмисно підвісив питання і звільнення наших заручників, і звільнення наших військових. Чого він чекає? Одної речі - виборів. Прагне: "Дай Боже, щоби змінився Порошенко". І ці борди стверджують лише про одне: ми не дамо пану Путіну шансів на його успіх",  - додав він.