"We Only Have Tonight" - новий хіт від резидентів KISS FM

DJ-дует Mordax Bastards (Олег Старіченко та Ілля Прилуцький) разом із DJ та саунд продюсером Get Better (Олександр Бертман) написали новий трек. Пісня "We Only Have Tonight" вийшла у співпраці та з вокальною партією відомого співака з Нью-Йорка Jeremy Carr

Реліз треку запланований 12 квітня на Швейцарському лейблі першої величини Sirup Music, власником якого є ді-джей та музикант зі світовим ім’ям EDX.

Автори твору вже мають багато досягнень у музичній сфері. Mordax Bastards - резиденти радіо KISS FM та La Radio Plus, топовий проект України. Їх пісні та ремікси завжди користуються великою популярністю та отримують нагороди та премії. Роботи Get Better постійно входять в TOP 100 Shazam, а сам музикант може сміливо похвастатися релізом на всесвітньо відомому лейблі Warner Music та мільйонами переглядів на YouTube. Jeremy Carr має безліч музичних нагород та є автором десятка хітів з зірками світового значення - Avicci, DJ Antoine, Kato, Austin Leads.

Вони зазначають, що нова пісня  "We Only Have Tonight" має глибокий сенс, а на її створення витратили більше року.  У композиції йдеться про те, що треба цінувати сьогодні, але завжди думати про майбутнє та не витрачати час даремно. Всі емоції, які вкладені в композицію, були пережиті авторами та несуть легкий і в той же час драйвовий музичний настрій.

Послухати і оцінити композицію можна тут:

https://SirupMusic.lnk.to/WeOnlyHaveTonight 

https://soundcloud.com/sirupmusic/sets/mordax-bastards-get-better-feat-jeremy-carr-we-only-have-tonight