До Києва завітало подружжя нових мільйонерів "Лото-Забава" із Запорізької області

В Україні стало на одного мільйонера більше. Інспектор з кадрів Світлана Громова з Запорізької області виграла свій перший мільйон

Удача посміхнулася їй  17 лютого цього року у 1019-му тиражі лотереї "Лото-Забава". 

Світлана Громова успішно грає в "Лото-Забава" уже 17 років. На це її надихнув її батько. Доленосний тираж мільйонерці пощастило дивитися у прямому ефірі, тому спочатку це її шокувало, не повірила в своє везіння

"Граю з 17 років. Вигравала вже, ну як - додзвонювалася в студію два рази: 4 тисячі виграла, дві з половиною, побутову техніку вигравала. Відчуття, коли виграла - шок був, відразу не зрозуміла. Але коли назвали, що Запорізька область, мій номер квитка, я як раз дивилася ефір, закреслювала циферки. Чоловік на вулиці був, підбігла, кажу: "Чоловік, я виграла!", -  сказала Світлана Громова, переможниця лотереї "Лото-Забава".

Чоловік щасливої мільйонерки у виграш теж повірив не одразу.

"Спершу не повірив, а потім на неї тільки глянув - точно виграла. Ну ось відразу таке, адреналін. Воно ж як сироти одразу з'явилися. А потім почали потихеньку звикати", - зазначив Микола Громов, чоловік переможниці лотереї "Лото-Забава".

Щасливе подружжя взяло участь у подарунковій програмі "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.", яка традиційно передбачає безліч розваг. Цього разу у рамках оглядової VIP-екскурсії Києвом на білосніжному лімузині пара відвідала колесо огляду на Контрактовій Площі. Також вони взяли участь у професійній фотосесії, відвідували статусні ресторани, спа-салон і мешкали у готелі у центрі столиці. А родзинкою став "зірковий" боулінг: уперше в історії на доріжках боулінг-клубу зустрілися команди ведучих "Лото-Забава" і учасників "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.". До речі, виграли саме Світлана та Микола Громови.

"Ми вирішили з ведучими ближче познайомитися, такі приємні. Завжди мріяла", - сказала Світлана Громова.

Отримані кошти новоспечені багатії збираються витратити на допомогу дітям, подорожі та купівлю житла.

"Вирішили дітям допомогти, ну житло візьмемо синові і хочемо поїхати відпочити кудись", - заявила жінка.

До речі, у тому ж тиражі, коли Світлана отримала омріяний чек, в Україні з’явився новий, уже 324-й мільйонер "Лото-Забава".