На Донбасі знищено шістьох російських окупантів

15 квітня збройні формування Росії 12 разів порушили режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, 15 квітня шістьох окупантів було знищено, ще трьох – поранено.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти 11 разів обстріляли позиції українських військ: з мінометів, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – двічі в районі Авдіївки; з мінометів калібру 120 мм – двічі в районі Новоселівки Другої; з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – тричі в районі Лебединського; з гранатометів та стрілецької зброї – двічі поблизу Опитного; з ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Водяного; з великокаліберних кулеметів – поблизу Невельського.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти з стрілецької зброї обстріляли позиції поблизу Станиці Луганської.

Від початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил не зафіксовано.