У Зеленського підтвердили угоду з Порошенком щодо проведення дебатів

У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського підтверджують підписання угоди зі штабом чинного президента Петра Порошенка і НСК "Олімпійський" про проведення дебатів 19 квітня

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

У Зеленського вказують не нелогічність деяких дій опонентів та очікують відповіді на пропозицію про квоти прибічників учасників дебатів, які зможуть бути на них присутніми.

"Так, підписано таку угоду на 19 квітня. У принципі, наші опоненти не заперечували з приводу 19.00. Єдине, що там починають відбуватися не зовсім зрозумілі для нас речі. Тому що було визначено, де стоїть сцена, почали її монтувати. Наші колеги поїхали, повернулися і почали монтувати сцену з іншого боку. Навіщо вони це роблять - незрозуміло. Будемо сподіватися, що це просто якесь позиціонування, не пов'язане з бажанням не брати участі в дебатах", - сказав спікер з питань перебігу виборчої кампанії штабу Зеленського Дмитро Разумков.

За його словами, залишається наразі відкритим питання і про представництво прибічників обох учасників другого туру виборів президента.