Доба на Донбасі: 9 обстрілів, двоє поранених військових

16 квітня збройні формування росіян на Донбасі дев'ять разів порушили режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Під час обстрілів двоє українських захисників отримали поранення. За даними розвідки, трьох окупантів було знищено, ще чотирьох – поранено.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти сім разів обстріляли позиції українських військ: з мінометів та станкових протитанкових гранатометів – двічі в районі Гнутового; з мінометів калібру 120 мм – поблизу Талаківки; з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля Мар'їнки; з гранатометів– в районі Широкиного; з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі Лебединського; з стрілецької зброї – біля Новотроїцького.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Вільного; з стрілецької зброї – поблизу Зайцевого.

Від початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил не зафіксовано.