Кернес знову матюкнувся у міськраді через ананаси для зоопарку

Міський голова Харкова Геннадій Кернес вкотре відзначився матюками під час сесії міської ради: нецензурно висловився з приводу закупівель для тварин Харківського зоопарку

Про це повідомляє видання "Новини Харкова".

Депутат міськради Ігор Черняк і звернув увагу мера на ситуацію із закупівлями фруктів для тварин Харківського зоопарку, йдеться у повідомленні. 

За даними депутата, комунальне підприємство купує для тварин ананаси по 350 грн, мандарини за 95 грн, яблука по 35 грнь, лимони по 110 грн.

Водночас, Черняк зазначив, що зоопарк закуповує 460 кг ананасів.

Геннадія Кернеса інформація про ціни на фрукти розлютила, і він закликав створити контрольну комісію із закупівлі фруктів для тварин зоопарку.

"А кому ананас в зоопарку потрібен? Хто відповість? Я хочу зробити для наших дітей, щоб вони могли відвідати місце, де б зустрічалися з природою. Ми оголошували, що вхід в зоопарк буде безкоштовним – платним буде тільки вхід в океанаріум. Якщо будуть такі факти, що комусь хочеться з'їсти ананас за рахунок мавпи - я куплю вам ананаси. Тільки вони будуть з цегли, і ви будете їх їсти. Я розумію, свіже м'ясо. Тільки убитий баранець коштує якихось грошей – для лева. Але ананас, бл***! Хто може оцінити його якість", - лаявся Кернес.