На трасі на Одещині сталась сутичка між активістами зі стріляниною

16 квітня, близько половини одинадцятої вечора, на посту "Дачне" у Біляївському районі сталась сутичка між представниками громадських організацій

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Зазначається, що до поліції звернувся голова громадської організації та повідомив, що група невідомих озброєних осіб напала на представників його організації, які знаходилися на ваговому пункті та контролювали діяльність працівників під час зважування вантажних автомобілів.

Внаслідок події троє чоловіків отримали ушкодження. Їх шпиталізували з травмами різної тяжкості. Крім того, механічні ушкодження отримали декілька автомобілів представників громадськості. 

Радник голови Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк написав у Facebook: "Виглядає поки це так - одна група активістів напала на іншу, влаштувала вже звичну в наші дні розборку "активістів", завдавши шкоду майну та можливо здоров'ю...Конкуренти чи хто, розберемося".

Водночас, активісти подають іншу інформацію. Зокрема, Олеся Голодюк написала, що "невідомі в масках зайшли на пост зі сторони села, одразу, як на посту вимкнули світло. Стріляли по інспекторах Укртрансбезпеки та громадських діячів Українського Транспортного Союзу".

Фото: Facebook Олеся Голодок