Полякова не виступатиме перед дебатами Зеленського та Порошенка на “Олімпійському”, - продюсер

Співачка Оля Полякова не буде співати перед дебатами кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка 19 квітня на НСК "Олімпійському"

Про це заявив продюсер співачки Михайло Ясинський, передає "Укрінформ".

Зокрема, він спростував інформацію щодо можливої участі артистки у концертній програмі, запланованій на НСК "Олімпійський" 19 квітня перед дебатами.

“Так, ми спростовуємо цю інформацію. Оля зараз перебуває у концертному турі”, - сказав Ясинський.

Втім, у афіші на офіційній Facebook-сторінці виконавиці немає інформації щодо її виступів на 19 квітня в рамках туру “Королева ночі”.

Ясинський пояснив, що у п'ятницю, 19 квітня, Полякова переїжджатиме із Сєвєродонецька до Запоріжжя, де виступатиме 20 квітня.

"У Полякової 18 квітня відбудеться “туровий” концерт у Льодовому палаці в Сєвєродонецьку на 5 тис. глядачів, а 20 квітня - корпоратив у Запоріжжі, 19-го вона (Оля Полякова, - ред.) - у дорозі”, - пояснив продюсер.

Він також зазначив, що Полякова не бере участі в жодній агітаційній акції на підтримку кандидатів на посаду президента України.

“Оля щиро підтримує прагнення суспільства до чесних виборів і в жодній агітаційній акції за кандидатів в президенти участі не бере,” - сказав продюсер.

Нагадаємо, напередодні громадянська мережа ОПОРА повідомила про те, що на Кіровоградщині представники кандидата Зеленського організовують безкоштовну поїздку до Києва на концерт, що відбудеться на НСК "Олімпійський" перед запланованими дебатами між кандидатами у Президенти 19 квітня.