Через "забаганки" дружини принца Гаррі Меган Маркл звільнився черговий придворний, - ЗМІ

Пілот королівського гвинтокрила звільнився через небажання літати за їжею на першу вимогу герцогині Сассекської

Про це з посиланням на джерело в Букінгемському палаці повідомляє Radar Online.

Пілот, який пропрацював з королівською родиною кілька років, втомився від регулярних польотів за закусками для Меган Маркл. Співрозмовник видання назвав її запити "маячнею" і додав, що з пілотом зверталися як з "літаючою доставкою їжі за викликом 24/7".

На даний момент йому шукають заміну. Згідно з оголошенням про наймання співробітника, опублікованим управлінням із справ королівської сім'ї, зарплата нового пілота складе 105 тисяч доларів. Від здобувача цієї посади потрібні такі навички: планування і виконання польотів на королівському вертольоті, виконання завдань королівської сім'ї та інших адміністративних завдань, а також надання допомоги директору з льотних операцій.

Пілоту належить керувати Sikorsky S76 C ++, вартість якого перевищує 13 мільйонів доларів. Місцем роботи вказана база Королівських Повітряних Сил в місті Одіхем, графство Гемпшир, на південному узбережжі Англії.

Пілот, що звільнився, став уже четвертим придворним, який залишив свій пост через складний характер дружини принца Гаррі, стверджує видання. Раніше від Меган Маркл пішли дві особисті асистентки, а третя оголосила, що звільниться відразу після народження її дитини.