Доба на Донбасі: окупанти гатили з БМП

17 квітня збройні формування Росії вісім разів порушили режим припинення вогню, при цьому двічі застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння

Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, 17 квітня двох окупантів було знищено, ще п'ятьох – поранено.

Усі порушення режиму припинення вогню окупанти здійснили у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Ворог відкривав вогонь по позиціях ООС: з мінометів та станкових протитанкових гранатометів – біля Миколаївки; з мінометів калібру 82 мм – в районі Водяного; з озброєння БМП-2, гранатометів та великокаліберних кулеметів – двічі поблизу Пісків; з озброєння БМП-2 – в районі села Павлополя; з автоматичних гранатометів – біля Лебединського і Широкиного; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі Новоселівки Другої.

Від початку поточної доби противник обстріляв з станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції Об'єднаних сил поблизу Світлодарська у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.