Samsung розіслала журналістам свій складаний смартфон, але через день він зламався

Samsung в середині квітня почала розсилати журналістам Galaxy Fold - складаний смартфон вартістю майже $ 2 тисячі, але через день використання багато оглядачів поскаржилися на те, що телефон зламався

Журналіст видання Verge Дітер Бон написав, що через добу використання на екрані Galaxy Fold з'явилася помітна тріщина.

Ще через кілька годин використання тріщина розповзлася на весь екран, розділивши його навпіл. Бон стверджує, що нічого надприродного зі смартфоном не робив і використовував його, як будь-який інший телефон, який йому надсилали для огляду.

Журналіст каналу CNBC Стів Ковач у себе в твіттері виклав відео зі своїм Galaxy Fold. У ролику видно, що половина екрану пристрою працює нормально, а інша мерехтить.

Читайте також: Galaxy S10 і полум'я запальнички: переваги, недоліки та вразливості нового смартфона від Samsung

 

У наступному твіті Ковач показав, що частина екрану остаточно вимкнулася.

Ще однією проблемою став захисний шар на екрані смартфона, який багато оглядачів сприйняли за захисну плівку. Виявилося, що шар видаляти не можна, тому що після цього екран пристрою також починає давати збої. Журналісти кажуть, що ніякого попередження на пристрої про це немає.

Журналістам, які повідомили про проблеми телефону, вислали інші Galaxy Fold. Чи є у них ті ж недоробки, що у перших примірників, поки невідомо.

У коментарі Verge Samsung пообіцяв розібратися в причинах події. У компанії також уточнили, що на моделях, які надійдуть у продаж буде чітко позначено, що захисний шар на екрані видаляти не можна.