У Джошуа зірвався бій з Міллером через допінг суперника

Супернику чемпіона світу у надважкій вазі британця Ентоні Джоуша американцю Джарреллу Міллеру не видали ліцензію на бій через допінг

Про це повідомляє iSport.ua.

Запланований на 1 червня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden бій між Джарреллом Міллером і чемпіоном світу у надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), IBF (Міжнародної боксерської федерації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) Ентоні Джошуа не відбудеться.

Атлетична комісія штату Нью-Йорк (NYSAC) відмовила в ліцензії американцеві після проваленого допінг-тесту.

"NYSAC не прийняла запит Джарелла Міллера про видачу йому боксерської ліцензії. Причина - використання заборонених препаратів, він порушив антидопінгові правила. На даний момент ми все сказали", - написано в повідомленні організації.

Промоутер британця Едді Хірн заявив, що він навіть не думав про перенесення або скасування поєдинку, адже вже продано пристойну кількість квитків.

"Шоу триває. У нас не було і думки, щоб переносити або скасувати поєдинок. Адже вже продано понад 17 тис. квитків. З Британії прилетить не менше 10 тис. фанатів, про яке скасування може йти мова? Це навіть не обговорюється. Нам просто необхідно знайти якісного суперника. Та й люди купували квитки не через Міллера, а через Джошуа. Це шоу Ентоні, а не Джаррелла", - сказав промоутер.

Хірн також відзначив, що він лише за останню добу зв'язувався з 16 важковаговиками, проте 10 з них недоступні.

"Ми продовжуємо пошук. Природно є список імен, які цікавлять мене і моїх ділових партнерів, а саме DAZN, Madison Square Garden і телеканал Sky Sport, більше за інших. Наша мета - зробити все, щоб когось із бійців залучити до бою 1 червня з Джошуа. За минулу добу я переговорив з 16 бійцями, проте 10 з них не можуть взяти участь", - зізнався Хірн.