Поліція закликає кандидатів не змінювати формат дебатів на "Олімпійському"

Поліція відреагувала на пропозицію голови фракції БПП Артура Герасимова змінити формат дебатів: не на сцені, а серед людей

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Facebook.

Зазначається, що формат дебатів та заходи безпеки на НСК "Олімпійський", а також маршрути входу/виходу, місця перебування прихильників кандидатів та їхнього розмежування вже затверджені представниками обох штабів та правоохоронцями, змінювати його - це означає наражати на небезпеку громадян.

"Формат проведення дебатів було затверджено на консультаційній нараді за участі представників МВС, УДО, штабів кандидатів та керівництва НСК "Олімпійський". Окрім цього, було зроблено відповідні розрахунки сил та засобів аби безпека на стадіоні була максимальною. Зміна формату заходу призведе до суттєвого зниження рівня безпеки на стадіоні. Закликаю штаби проводити дебати за заздалегідь узгодженим усіма сторонами планом», - сказав очільник поліції Києва Андрій Крищенко.

Раніше Артур Герасимов запропонував Володимиру Зеленському провести дебати на "Олімпійському" серед людей, а не на сцені.