Прошу переконати мінімум 3 прихильників Зеленського, - Порошенко

19 квітня президент України Петро Порошенко закликав українців прийти на вибори і переконати прихильників Зеленського проголосувати за нього

Про це він заявив у зверненні перед дебатами, передає Еспресо.TV

"Я звертаюся до кожного з вас і прошу 21 квітня прийти на вибори, самому прийти і обов'язково привести рідних і близьких. Задання - прошу переконати мінімум трьох прихильників Зеленського і інших кандидатів і принести їх на виборчу дільницю. Цього буде цілком достатньо для нашої перемоги", - сказав президент.

За його словами, п'ятирічне президентство - це не комедія, яку можна перемкнути на будь-якому епізоді, коли стало не смішно і це не є фільмом жахів, який можна вимкнути, коли зовсім страшно. 

"Мій опонент був успішним у шоу-бізнесі і капіталізував свій успіх у шоу-бізнесі успіхом у політиці. Друзі, але Україна - це не сцена і це не запис відеоролику. Щоб виконувати функції президента потрібно бути компетентним, сильним, потрібно бути відповідальним, сміливим, рішучим, відкритим і самодостатнім, потрібно бути незалежним від його старшого партнера - Коломойського чи будь-кого", - сказав Порошенко. 

Він додав, що натомість бачимо людину, яка уникала дискусій, ховалася за радників, членів команди, членів штабу. 

"А що нам питати у цих членів штабу? Хто вони такі для нас? А його думки ніхто не знає. Людина, яка злякалася вийти хоча б на 1 прес-конференцію до журналістів, людина, яка зеленого поняття не має ні про економіку, ні про міжнародну сферу, ні про армію. Людина, яка образилась на слова про "маріонетку олігарха", а в той самий час сам ляльковод Коломойський вихваляється своїм впливом на Зеленського. Коли кожен день доводять журналістські розслідування саме цей факт", - заявив Порошенко.