Шарліз Терон пояснила, чому виховує свого сина, як дівчинку

Американська актриса та модель зазначила, що її діти народились такими, якими є, тому не їй вирішувати, ким їм бути

Про це повідомляє Daily Mail.

Прийомного сина Шарліз Терон Джексона неодноразово бачили вдягненого як дівчинку. Американська актриса Шарліз Терон розповіла, що вирішила ростити сина як дівчинку.

"Так, я також думала, що вона хлопчик, поки не подивилась на неї в три роки, а вона сказала: Я не хлопчик", - поділилась актриса. Вона зауважила, що тепер у неї дві доньки, а її робота – "любити їх та стежити за тим, щоб у них було все, що їм потрібно".

Терон зазначила, що такого ставлення її навчила власна мати. Її батько-алкоголік регулярно бив мати Шарліз Герду. Коли Шарліз було 15, її мати застрелила батька під час самооборони.

Вона додала, що її діти народилися такими, якими вони є, тому не батькам вирішувати, ким їм бути. Актриса також підкреслила, що усиновлений Джексон - така ж дівчинка, як і його сестра Августа.

Восени 2018 року Шарліз Терон з дітьми сфотографували в каліфорнійському Діснейленді. Її син Джексон був у сорочці й чорній сукні з мереживом, оборками і неоновими помаранчевими стрічками. На голові у нього - ободок, а волосся заплетене в африканські косички.