"Новий "Король Лев" не буде лише римейком старого мультика", - режисер

Режисер кіноадаптації популярного мультика Disney "Король Лев" Джон Фавро пообіцяв прихильникам, що здивує їх новим фільмом

Про це повідомляє IndieWire.

Після прем'єри "Дамбо" студія Disney планує вразити глядачів ще двома кіноадаптаціями: "Король Лев" та "Аладдін".

Утім після показу трейлера, "Король Лев" отримав не лише захоплені відгуки, а й звинувачення в тому, що фільм стане лише римейком з якісною комп'ютерною графікою.

Як зазначалося раніше, фільм повністю повторить сюжет мультика 1994 року. У новій стрічці режисер Джон Фавро покладається на технологію VFX, яку він вже використовував у фільмі "Книга джунглів". Тварини виглядатимуть максимально реалістично. 

Хоча з тізера і першого трейлера могло скластися враження, що "Король Лев" практично кадр в кадр копіює анімаційне творіння Disney 1994 року, Джон Фавро у нещодавньому інтерв'ю запевнив, що для нього було важливо розповісти цю історію в іншому напрямку і здивувати глядача. Хоча деякі сцени настільки знакові, що він залишить їх.

"Оригінал був надзвичайно гарним, - сказав Фавро. – Тому задача стояла в тому, щоб розповісти історію по-іншому, але виправдати очікування людей і вразити їх".

Головних героїв озвучать Дональд Гловер (Сімба), Чиветел Еджиофор (Шрам), Бейонсе (Нала), Біллі Айкнер (Тімон), Сет Роген (Пумба). Муфаса, батько Сімби, розмовлятиме голосом Джеймса Ерла Джонса. Він же озвучував персонажа в мультфільмі. Режисером виступив Джон Фавро, який зняв римейк "Книги джунглів" 2016 року.
Фільм стартує у прокаті 19 липня 2019 року.