Американець "постився" виключно на пиві і скинув 20 кілограмів

Житель американського міста Ньютаун, штат Огайо, Делл Холл зумів витримати 46 днів Великого посту, вживаючи в їжу виключно пиво, і схуд на 20 кілограмів

Про це пише USA Today.

Хол почав поститиcя 6 березня і завершив у неділю, 21 квітня, в день католицького Великодня. Його надихнув приклад папських монахів з монастиря під Мюнхеном, які в середні віки під час посту харчувалися виключно пивом власного приготування. Міцність напою сягала 12 градусів.

Крім пива Холл іноді пив несолодкий чай, чорну каву без цукру і газовану воду, а також вживав мультивітаміни. За день чоловік випивав від двох до п'яти пляшок пива. Він стверджує, що не відчував ні голоду, ні сп'яніння, проте іноді бачив уві сні їжу. На початку поста американець важив 132,6 кілограма.

В інтерв'ю порталу LADbible Хол заявив, що відчуває себе прекрасно і за час посту жодного разу не зірвався. Після закінчення посту, опівночі, він з'їв кістковий бульйон, щоб підготувати шлунок до твердої їжі. 

Починаючи із легких супів, протягом тижня він також почне споживати тушковані овочі та м'ясо, щоб повернутися до звичного раціону.

Чоловік стверджує, що його здоров'я після експерименту покращилося. "Мій рівень холестерину, тиск і цукор в крові впали", - стверджує Холл.