Княжицький запросив представників всіх фракцій до обговорення остаточного варіанту мовного законопроекту

В понеділок, 22 квітня, під час погоджувальної ради голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький повідомив, що після завершення розгляду поправок остаточний варіант 5670-д буде підготовлений в середу профільним Комітетом

Про це повідомила прес-служба народного депутата.

"Виклики, які перед нами стоять на цьому тижні вкрай серйозні - ми маємо ухвалити законопроект про мову. Запрошую на Комітет представників усіх парламентських фракцій і груп для остаточного обговорення, аби в четвер винести готовий проект на голосування Верховною Радою", - сказав Княжицький. 

Він зокрема закликав українське суспільство підтримати законопроект 5670д та прийти на акцію під Верховну Раду, яка відбудеться в четвер, о 9:00. 

Микола Княжицький також подякував Президенту Порошенку за 5 років роботи та підтримку його фракцією законів на підтримку культури. 

"Нам вдалося відновити український кінематограф та започаткувати роботу Інституту книги, призначити на посади у заклади культури нових сучасних людей через прозорі процедури, створити Культурний фонд, який дійсно підтримує  культурні проекти по всій Україні", - сказав він.