"Ти з'їхав з глузду?": дружина Зеленського про реакцію на висування шоумена у президенти

Дружина Володимира Зеленського, який переміг на виборах президента України, Олена сказала, що спочатку не підтримувала висування шоумена у президенти

Про це вона заявила в інтерв'ю BBC-Україна.

Журналістка запитала, чи відмовляла дружина Зеленського від походу у політику.

"Ви ж бачите, що відбувається? Я це передбачала. Відмовляти його марно, адже він все вирішив. Багато хто дорікає, що він когось слухає - це не про нього. Ніколи він нікого не слухав і не збирається", - сказала дружина Зеленського.

Вона також зазначила, що це його риса характеру.

"Коли я почала розуміти, що є таке в планах, то як і багато близьких людей, сказала: "Ти з'їхав з глузду?". Але говорити це було марно, тому довелося сісти і відверто про це поговорити. Коли я усвідомила, що він дійсно розуміє, що збирається робити, я заспокоїлася", - розповіла Зеленська.

За її словами, коли вона зрозуміла, що це дійсно особисте рішення шоумена, то почала підтримувати чоловіка.

"Адже буває, що людину збиває з пантелику оточення. Але коли я зрозуміла, що це не так, що це дійсно його рішення, то тут залишається лише не заважати, а підтримувати. Намагатися допомогти, аби для нього це пройшло легше, ніж може бути", - сказала Зеленська.

"Багато хто дорікає, що він когось слухає - це не про нього. Ніколи він нікого не слухав і не збирається", - додала вона.