"Втомився, бідося": соцмережі про вояж Зеленського до Туреччини на відпочинок

У соцмережах відреагували на поїздку переможця президентських виборів Володимира Зеленського до Туреччини на відпочинок

Про це Зеленський повідомив у Facebbok.

"Домовлялись бути відкритими. Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело". А сам за 2 дні назад. За 4 місяці...перші вихідні. Всім бажаю тепла, здоров`я і норм. відпочинку", - повідомив він.

"Весело" - це щорічний фестиваль, який студія "Квартал 95" проводить у турецькому Бодрумі. 

На сайті студії зазначається, що "Весело" - це великий "піонерський табір" з насиченою спортивно-розважальною програмою. Він триватиме протягом тижня: з 30 квітня по 7 травня.

На фестивалі виступатимуть Тіна Кароль, Настя Каменських і гурт "Антитіла". За спортивну частину, повідомляють організатори, відповідатиме Василь Вірастюк.

У соцмережах відреагували на відпочинок Зеленського по-різному. Зокрема, почали з'являтися перші жарти з приводу "першого візиту президента Зеленського".

У коментарях до публікації шоумена думки також розділилися.

Деякі користувачі обурились тим, як можна поїхати на відпочинок в момент, коли Кремль схвалює рішення про видачу російських паспортів для жителів так званих "ДНР" і "ЛНР", а інші - навпаки, не бачать в цьому нічого жахливого, адже Зеленський досі не вступив на посаду президента і "все одно нічого не може зробити".

Заступник голови Верховної ради Ірина Геращенко розповіла про робочий графік Петра Порошенка і додала, що так само інтенсивно працювала його команда.

"Протягом цих п‘яти років президент Порошенко мав лише кілька днів відпустки.....Більше того, він не мав вихідних. Всі суботи - неділі були робочими, графік тривав до 1-2 ночі. Щотижневі відрядження, іноді кілька країн і регіонів за 7 днів", - написала Геращенко.

"Виявляється, можна було втомитися, записати веселий влог про яжемать і бути з дітьми", - додала вона.

А журналістка Соня Кошкіна не побачила проблеми у поїздці Зеленського до Туреччини, але порадила йому не брати участь в концерті "95 кварталу".

"Сподіваюся, йому вистачить здорового глузду у них не брати участь. Також сподіваюся на те, що афіші "Ліги сміху" на 23 і 25 травня, де Зеленський заявлений у якості ведучого, скоро зникнуть з підступів до "Жовтневого", - написала вона.

Інші ж користувачі жартують, що Зеленський втомився.
 
"А де реакція на роздачу паспортів? Де дзвінки Макрону і Меркель? Де заклики до заходу захистити нашу територіальну цілісність? 4 місяці працював. Втомився, бідося. Ну нічьо, вже один в нас відпочивав багато та страусів розводив", - написав користувач Денис Андрус.
 
 
 

Нагадаємо, що 26 квітня Зеленський повідомив, що полетів на відпочинок до Туреччини з дітьми.