$169 млн за добу: Останні "Месники" стартували в світовому прокаті з рекордними касовими зборами

Прем'єра стрічки "Месники: Завершення" у більшості країн світу відбулася 25 квітня

Про це повідомляє Variety.

Четвертий фільм "Месників" стартував у прокаті з рекордними показниками на всіх ринках, де був показаний 25 квітня. За перший день стрічка студії Marvel зібрала загалом $169 млн.

Так, зокрема, бокс-офіс "Месників: Завершення" в Південній Кореї склав $8,4 млн, ще $7 млн - в Австралії та $6 млн принесли глядачі у Франції.

Фільм "Месники: Завершення" вийде в американський прокат 26 квітня 2019 року. Він буде представлений на рекордній кількості екранів - 4662. Надзвичайний попит на квитки свідчить про те, що стартовий рекорд в Північній Америці, який нині належить третьому фільму "Месники: Війна нескінченності", буде побитий. Зокрема, ще місяць тому у США перекупники продавали квитки на прем'єру "Месників" за $15 тис., а в Україні – за 8 тис. грн.

Передбачається, що буде покращене і досягнення третіх "Месників" в світовому прокаті. Найпесимістичніші прогнози обіцяють фільму понад $800 млн до завершення прем'єрного вікенду.

Головні ролі у новому фільмі виконали Бредлі Купер, Брі Ларсон, Скарлетт Йоханссон, Еванджелін Ліллі, Кріс Гемсворт, Карен Гіллан, Джош Бролін, Том Голленд, Роберт Дауні молодший та Кріс Еванс. Режисерами стали брати Джо та Ентоні Руссо.

Супергеройський бойовик "Месники: Завершення" вийшов в український прокат одночасно з усім світом – 25 квітня. Тригодинний фільм завершить цілу еру в кіновсесвіті Marvel, тому ажіотаж навколо нього піднявся неабиякий.