В Азії планують зняти власну "Гру престолів" через 10 років

Голова НВО Asia Джессіка Кем-Енгль вважає, що в цьому регіоні достатньо талановитих людей та сюжетів для масштабного фантастичного серіалу

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

НВО Asia не виключає створення свого фентезі-серіалу за мотивами книг Джорджа Мартіна "Пісня льоду та полум'я", який враховуватиме особливості азіатського ринку.

"Щодо історій, існує чимало азіатських драм, де герої борються за владу. Додайте до цього кількох драконів, і в нас вийде щось в дусі "Гри престолів", - сказала Кем-Енгль. 

Наразі проблема полягає в недостачі продюсерів, які змогли б організувати та контролювати масштабний знімальний процес, який триває одночасно на різних континентах.

Утім голова НВО Asia упевнена, що через 10 років Азія може випустити власну "Гру престолів". Зараз головна задача – задовольнити азіатську аудиторію з її специфічними потребами.

"Якщо ми будемо ігнорувати їх при плануванні китайського чи японського шоу та орієнтуватися на аудиторію по всьому світу, то можемо втратити місцевих глядачів. А це не мудрий шлях", - додала Кем-Енгль.