Акторка з "Гри Престолів" Софі Тернер одружилася із музикантом Джо Джонасом

Акторка Софі Тернер, яка зіграла Сансу Старк в серіалі "Гра престолів", вийшла заміж за американського музиканта, актора і танцюриста Джо Джонаса

Про це повідомляє CNN.

23-річна зірка "Гри престолів" (Game of Thrones) Софі Тернер і 29-річний музикант Джо Джонас одружилися в Лас-Вегасі. За інформацією видання, не минуло й двох годин після закінчення церемонії Billboard Music Awards 2019, як Софі і Джо вирушили до каплиці і зв'язали себе весільними клятвами в оточенні друзів і рідних.

Про це стало відомо завдяки діджею Diplo, який активно публікував кадри з імпровізованої церемонії в Instagram.

"Я згодна вийти за тебе заміж ... і я люблю тебе ... і я дякую Богові за те, що він дав мені тебе" - сказала Софі. Вони повернулись один до одного і повторили: Обіцяю, я ніколи тебе не залишу. Я буду любити тебе кожен день свого життя. У хворобі і в здоров'ї ... на віки віків.

Актор, переодягнений в Елвіса, виконав пісню Speechless. Після обміну клятвами новоспечений чоловік і дружина одягнули льодяники у формі обручок.

"Є дивна омана, що шлюб - це найбільша річ, яка коли-небудь трапляється з тобою. Але я завжди вважала, що моя кар'єра - це те, заради чого я працюю. Приємно бути зайнятою. Не те, щоб я мала певні успіхи, але я знайшла себе, як ніби я знайшла будинок, в якому я хочу залишитися назавжди. Це почуття умиротворення приходить з пошуком себе", - сказала Софі в коментарі для ЗМІ.