Фани "Дніпра", задля порятунку пораненого бійця, виставили на аукціон футболку легенди клубу

Ультрас "Дніпра" задля порятунку пораненого на фронті учасника фанатського руху Олександра Крюкова виставили на аукціон футболку Сергія Назаренка

Про це повідомляє "24".

Під час останнього матчу футбольного клубу "Дніпро" на фанатському секторі був вивішений величезний банер "Саня Джон, тримайся. Пишаємося тобою". У такий спосіб уболівальники підтримали пораненого учасника війни на Сході України.

Саня Джон – це Олександр Крюков, учасник фанатського руху "Дніпра". З початку війни на Донбасі у 2014 році пішов туди добровольцем, де отримав позивний "Фан". Брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов Піски та Іловайськ: вийшов зі зброєю з оточення та вивів людей. Згодом воював у складі окремого розвідувального батальйону. Наприкінці квітня 2019 року під час бойового виходу наступив на російську міну. Внаслідок цього у нього травматична ампутація кінцівки. Його доставили у госпіталь у Харків.

Щоб допомогти Олександру Крюкову, фанати "Дніпра" вирішили провести благодійний аукціон. Лот – клубна футболка легенди "Дніпра" Сергія Назаренка. Стартова ціна складала 1тис. грн, однак станом на 2 травня вона зросла до 7 тис. грн. Аукціон триватиме до 7 травня.