Моурінью познущався над тренером "Ліверпуля" після поразки від "Барселони"

Португальський фахівець Жозе Моурінью після поразки "Ліверпуля" від "Барселони" у Лізі чемпіонів, нагадав тренеру англійців Юргену Клоппу, що з ним клуб не здобув жодного трофею

Про це повідомляє Goal.

"Клопп перебуває у "Ліверпулі" вже 3,5 роки і за цей час він не виграв взагалі нічого. Проте, у нього, як і раніше, вірять і від нього самого, як і раніше, йде впевненість. У нього все ще є умови, щоб не зменшувати обертів та йти вперед. У нинішньому сезоні у нього є великий шанс нарешті виграти трофей - вперше за той час, що Юрген працює у "Ліверпулі", - сказав Моурінью.

За словами португальського тренера, якого наприкінці 2018 року звільнили з "Манчестер Юнайтед", умовам у яких працює Юрген Клопп у "Ліверпулі" та Хосеп Гвардіола у "Манчестер Сіті" можна лише позаздрити.

"Я б хотів попрацювати в тих умовах, в яких зараз працюють Пеп Гвардіола та Юрген Клопп. Якщо ви подивіться на стартовий склад "Ліверпуля" проти "Барселони", то скільки футболістів вже грали за команду, коли в неї прийшов Клопп? Лише пара людей", - зауважив Моурінью.