Окупанти 11 разів обстріляли Об'єднані сили, поранено двох українських військових

У четвер, 2 травня, станом на 18:00 російські окупаційні війська на Донбасі 11 разів обстріляли позиції української армії, в тому числі із забороненої Мінськими домовленостями зброї

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли Об'єднані сили зі 120-мм і 82-мм мінометів неподалік Авдіївки, з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу Мар'їнки, з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - під Лебединським, із автоматичних станкових гранатометів - біля Широкиного, з великокаліберних кулеметів - у районі Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники обстріляли українські позиції з 82-мм мінометів і озброєння БМП у районі Новолуганського, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Новозванівки та Луганського.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил зазнали поранення. Українські військові відповіли вогнем на обстріли з боку окупантів.