Тренери "Барселони" і "Ліверпуля" розповіли про реакцію на розгром

Головний тренер "Барселони" Ернесто Вальверде і його колега з "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментували розгромний рахунок у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів

Слова наставників наводить офіційний сайт УЄФА.

У першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів каталонці вдома розтрощили англійців з рахунком 3:0. Тренер "Барселони" Ернесто Вальверде так на це відреагував:

"Це відмінний результат проти дуже сильної команди. Ми внесли невеликі зміни в перерві, і вони спрацювали у другій половині. "Ліверпуль" - класна команда. Попереду 90 хвилин гри, і ми знаємо, що нас чекає. У минулому сезоні ми вилетіли в чвертьфіналі, маючи перевагу в три голи. Так що інтрига ще жива", - сказав тренер.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп заявив, що справа в голах.

"Барселона" забила тричі, а ми - жодного разу. Ми грали дуже добре, провели відмінний матч. Але супернику досить мати кількох гольових моментів. Мені сподобалася гра, але результат залишає бажати кращого. Це футбол. Важкий результат, але ми приймаємо його", - сказав Клопп.

У минулому сезоні у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" перемогла "Рому" з рахунком 4:1, але в повторному поєдинку поступилася - 0:3 і залишила турнір.