У штабі Зеленського розповіли про стосунки із Пінчуком та Ахметовим

У штабі новообраного президента України Володимира Зеленського розповіли про стосунки із Віктором Пінчуком та Рінатом Ахметовим

Про це розповів бізнес-партнер і кращий друг Володимира Зеленського Сергій Шефір у інтерв'ю theБабель.

За інформацією видання, Зеленський зустрічався із з правлінням Ялтинської європейської стратегії Віктора Пінчука. Журналісти запитали Шефіра, чи рекомендує Пінчук людей у команду Зеленського.

Він відповів, що усі рекомендують на рівні порад і припустив, що таке могло бути. 

Також у Шефіра запитали, чи намагався Рінат Ахметов зустрітися.

"Думаю, що з Зеленським не зустрічався. Можу дати 99,9 відсотка", - відповів він.

Шефір також розповів, що телеканал Ахметова "Україна" не заважав під час кампанії, а демонстрував лояльність.

"В якихось випадках навіть хлопці дзвонили і питали: "Як справи, чому не заходите до нас, давайте". Ми ж в останній момент до них зайшли (з політичною рекламою), тому що у них дорожче було. Ви ж знаєте, бюджет кампанії був рекордно маленьким. Ми не підраховували, але в підсумку увійшли приблизно в $ 5 млн", - розповів Шефір.

Далі журналісти поцікавились, чи не здивувало бізнес-партнера Зеленського, що найбільш близький, на їхню думку, до Порошенка олігарх не заважав його головному конкуренту і чи намагалися таким чином домовитись із Зеленським.

"Якщо б ви про це не запитали, я би не задумався (сміється). Насправді, до нас усі основні канали - ICTV, "Україна", СТБ - були лояльними. "Плюси" просто підтримували", - відповів Шефір.