В Одесі через флаєри у відділенні поліції побили підлітка

В одеській Аркадії група людей у ​​формі побила підлітка за роздачу листівок з рекламою про відкриття кафе

Про це повідомляє Думская.

Мати 14-річного Єгора Дерев'янка розповіла, що син пішов роздавати флаєри, але невідомі затягли його в місцеве відділення поліції, де розбили телефон і побили хлопця, йдеться у повідомленні.

"Ми з Єгором мали роздавати листівки в Аркадії разом, але я затрималася. Він поїхав без мене, взяв у замовника листівки і став навпроти відділення поліції. Звідти вийшли чоловіки в формі поліцейських і обматюкали його, мовляв, не можна тут роздавати", - розповідає Анна.

За її словами, син повідомив про це телефоном.

"Я йому сказала не сперечатися з ними, а піти в інше місце. Він перейшов до тролейбусної зупинки. Коли ми з ним розмовляли, я почула якийсь шум, крик, а через мить телефон відключився", - зазначила мати хлопця.

За даними видання, поки жінка їхала в Аркадію, очевидці розповіли їй телефоном, що сина затягли до відділку поліції, де побили, а потім звідти викинули. Хлопець втратив свідомість. 

За словами жінки, вона відразу пішла розбиратися з кривдниками сина, але там її обматюкали і погрожували розбити її телефон.

Наразі потерпілий Єгор знаходиться в дитячій лікарні у відділенні нейрохірургії з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Його мати вже написала заяву до Приморського відділку поліції. Жінка побоюється, що інцидент можуть "зам'яти".

У свою чергу радник начальника одеської поліції Руслан Форостяк зазначив, що правоохоронці не мають відношення до інциденту, йдеться у повідомленні.

"Відділ поліції там працює тільки протягом сезону. Особи, які вчинили протиправні дії, це охоронці Аркадії", - прокоментував радник поліції.

Він додав, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження.