За перші три місяці 2019 року Укрпошта отримала понад 221 млн грн прибутку

Укрпошта за підсумками січня-березня 2019 року одержала 221,4 млн грн чистого прибутку

Про це повідомила прес-служба компанії.

Чистий дохід підприємства порівняно з I кварталом 2018 року становить майже 1,9 млрд грн, що на 22,1% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

"Понад 221 млн грн чистого прибутку - один з кращих квартальних показників Укрпошти. Ми зростаємо як за обсягами, так і за доходами в наших ключових напрямах – внутрішніх і міжнародних відправленнях та фінансових послугах. Перебудова технологічних процесів, налагодження ефективності роботи мережі, оновлення інфраструктури та ретельна праця над якістю обслуговування закономірно дають позитивний результат. Це спільний успіх нашої багатотисячної команди. Ми можемо ще краще. Але для цього вкрай важливо чітко визначити правила та вартість надання соціальних послуг, зокрема пов’язаних з доставкою пенсій. У цьому питанні ми розраховуємо на результативний діалог з урядом та Верховною Радою", - зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Як повідомлялося, у першому кварталі 2018 року Укрпошта отримала 295,2 млн гривень чистого збитку. Звіт за весь рік поки не опублікований. Чистий дохід компанії від реалізації продукції і послуг в 2018 році збільшився на 1,2 млрд грн - до 6,8 млрд грн.

Читайте також: “Укрпошта” на новий лад. Як змінюється головна пошта країни