До відомого громадського діяча, ветерана АТО застосували силу охоронці столичного гіпермаркету

Представник молодіжної націоналістичної спільноти "Січ", фігурант справи про вбивство Олеся Бузини Андрій Медведько розповів про неправомірні дії співробітників одного з ТРЦ на Нивках, що у Києві

За його словами конфлікт стався нібито через озвучену йому заборону не їсти горішки у начебто не передбаченому для цього місці, розповідає він у себе на Facebook.

Після того, як Медведько попросив щоб підійшов адміністратор й пояснив що саме він робить не так, охоронець викликав підкріплення. Чоловіка, який, за його словами, лише півтора місяці тому переніс "дві складні операції", поклали на підлогу, скрутили й потягли на двір "розбиратися".

Медведьку вдалося вирватися. Він викликав поліцейських, які прийняли від нього заяву, однак його кривдники зникли з території торговельного центру, а менеджери відмовилися надати записи з камер відео спостереження.

Сьогодні, після 14:00 київський осередок "Січі" разом з ним планує відвідати даний ТРЦ.

Медведько вимагає від власників мережі покарати винних у нападі на нього, а також вибачитися.

"Коли оце все відбувалось, я не казав хто я і що я. Відповідно і поводились зі мною, як зі звичайним обивателем, мешканцем "хрущовки", у якого жінка та дитина - все його оточення... Звикли так поводитись з людьми. Це не правильно", - наголошує він.