МЮ втратив очки з аутсайдером і залишився без Ліги чемпіонів

"Манчестер Юнайтед" зіграв унічию з найгіршою командою чемпіонату Англії "Гаддерсфілдом" і втратив шанс пробитися до Ліги чемпіонів

Про це повідомляє "Трибуна".

Гра 37-го туру чемпіонату Англії між МЮ і "Гаддерсфілдом" завершилася нічиєю - 1:1. За манчестерців забив Скотт Мактоміні, за "Гаддерсфілд" - Айзек Мбенза. Втративши очки, "Ман Юнайтед" залишився без ЛЧ-2019/20. Зараз МЮ 6-й, маючи в активі 66 очок, у 4-го "Тоттенгема" - 70. У "Арсенала" - 67. Максимум, чого може домогтися "Ман Юнайтед" - 5-е місце. 

"Гаддерсфілд" перебуває на останньому місці і давно вилетів, в 23 останніх матчах команда взяла 4 очки. МЮ» - єдина команда з топ-6, яка втратила очки в грі з командою Яна Зіверта.

МЮ не зміг обіграти одну з найгірших команд в історії ліги. У "Гаддерсфілда" тепер 15 очок. Гірше, ніж "Дербі"-2007/08 (11 очок) «Хаддерсфілд» не виступить, але ще є варіант стати другими в списку найслабших команд АПЛ усіх часів. Якщо «Хаддер» програє в останньому турі «Саутгемптон», то буде гірше, ніж "Сандерленд" -2005/06. Та команда закінчила сезон з 15 очками і різницею -43. У "Гаддерсфілда" зараз -54.

"Ми заслужено опинилися там, де знаходимося. Протягом сезону ми були недостатньо гарні, щоб боротися за ЛЧ. Ми не заслужили бути в топ-4, ми боролися, нам давали шанси, в цій лізі дуже складно. Коли ми отримували можливості, ми ними не користувалися. Таблиця не бреше", - сказав після гри Сульшер.

У МЮ 5 матчів без перемог - останній раз так погано було при ван Галю в листопаді-грудні 2015-го. У грі з "Гаддерсфілдом" Поль Погба втратив м'яч 22 рази - найгірший результат у матчі.