Порошенко призначив нового командувача ООС

Президент України Петро Порошенко призначив новим командувачем ООС Олександра Сирського

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Під час зустрічі з офіцерським складом Збройних сил України у місті Часів Яр, на Донеччині, президент України Петро Порошенко повідомив про призначення нового командувача ООС.

"Шановні пані і панове, хочу проінформувати вас, що за пропозицією міністра оборони України Степана Полторака та начальника Генштабу Віктора Муженка було прийнято рішення про проведення ротації керівництва операції Об'єднаних сил. Тому, я прийняв рішення підтримати пропозицію міноборони і призначити на посаду командувача об'єднаних сил Олександра Сірського", - повідомив Порошенко.

Президент зазначив, що генерал-лейтенант Олександр Сирський пройшов усі командні посади, від командира взводу до заступника начальника Генерального штабу ЗСУ.

"Я твердо переконаний, що його рівень підготовки дозволить успішно виконати поставлені завдання. ЯВітаю Олександра Сирського з почесною і відповідальною посадою командувача Об’єднаних сил. Наказую вміло застосувати досвід в ім'я України та українського народу!", - наголосив Верховний головнокомандувач.

Президент наголосив, що заміна командувача ООС - планова, ротаційна. І подякував Сергію Наєву за гідну роботу. 

"Дякую Сергію Наєву та усім військовослужбовцям, які залучалися до участі в ООС, за мужність, рішучість та стійкість", - зазначив президент.