Трамп проти того, щоб Мюллер свідчив у Конгресі в "російській" справі

Дональд Трамп виступив категорично проти того, щоб спецпрокурор Роберт Мюллер давав свідчення Конгресу стосовно справи про втручання Росії у вибори президента США

Про це Трамп повідомив у Twitter.

"Після того, як було витрачено понад $35 млн протягом двох років, проведено інтерв'ю з 500 особами, із залученням 18 демократів, що полювали на Трампа, а також 49 агентів ФБР – кульмінацією стала доповідь на більше ніж 400 сторінках, яка підтвердила відсутність змови", - написав Трамп.

Також зазначив, що не розуміє, чому демократи вимагають, аби Мюллер свідчив у Палаті представників.

"Чи хочуть вони "відкотити" все назад, бо їм дуже не подобається бачити однозначний висновок, що змови не було? Не було жодного злочину – за винятком іншої сторони (неймовірно, але про це не йдеться в доповіді), і жодного перешкоджання слідству. Боб Мюллер не має свідчити (перед Конгресом, – ред)", – наголосив Трамп.

Він додав, що у представників Демократичної партії не має бути можливості повернути все назад.

Нинішній глава Білого дому постійно намагається поставити під сумнів розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, яке встановлює факти втручання РФ у останні президентські вибори в США, а також можливу змову кампанії Трампа з росіянами.

Зокрема, 5 травня стало відомо, що Мюллер погодився свідчити у Конгресі щодо "російської" справи.