Футболіста відрахували з клубу за симуляцію хвороби і поїздку на гру Ліги чемпіонів

Нападника клубу другого нідерландського дивізіону "Телстар" Хорді ван дер Лана відрахували через те, що він симулював хворобу і поїхав на гру Ліги чемпіонів "Тоттенгем" - "Аякс"

Про це повідомляє IJmuider Courant.

Угоду з 25-річним футболістом було розірвано після того, як він обдурив клуб. Ван дер Лан минулого тижня повідомив клуб, що захворів, а сам відвідав матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між "Тоттенгемом" і "Аяксом" (0:1).

"Це незручна ситуація. У мене була розмова з керівництвом клубу. Ми розлучилися добре. Я "захворів", бо був упевнений, що не зможу отримати звільнення від тренувань. Приймаючи рішення, я враховував, що ми з "Телстар" більше ні за що не боремося, а у мене було не так багато ігрового часу. У будь-якому іншому випадку я б точно не поїхав до Лондона. Однак перед матчем Ліги чемпіонів я все ж повідомив клуб, що не хворий і перебуваю в Лондоні. Так що люди з клубу не те щоб були здивовані, побачивши мене по телевізору. У той момент вони вже були проінформовані", - зізнався футболіст.

Хорді ван дер Лан не зробив результативних дій в 7 іграх сезону. Його контракт був розрахований до літа. "Телстар" посів 15 місце в таблиці, набравши 48 очок в 38 матчах.