Шевченко викликав у збірну України Ярмоленка

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив список гравців з іноземних чемпіонатів, які прибудуть на найближчий збір команди

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

До списку легіонерів увійшли 11 футболістів. Це Євген Коноплянка ("Шальке", Німеччина), Андрій Ярмоленко ("Вест Гем", Англія), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія), Руслан Малиновський ("Генк", Бельгія), Роман Яремчук, Ігор Пластун, Роман Безус (усі - "Гент", Бельгія), Іван Петряк ("Ференцварош", Угорщина), Едуард Соболь ("Яблонець", Чехія), Артем Кравець ("Кайсеріспор", Туреччина), Василь Кравець ("Леганес", Іспанія).

До списку не потрапив захисник пітерського "Зеніта" Ярослав Ракицький. Голкіпер іспанського "Леганеса" Андрій Лунін у складі збірної України U-20 вирушить на чемпіонат світу, що розпочнеться в Польщі 23 травня. Він приєднається до національної збірної в разі, якщо команда U-20 припинить виступ на турнірі.

Збірники з іноземних чемпіонатів прибудуть у розташування національної команди 25 травня. Саме цього дня у Харкові розпочнеться збір. 7-го та 10 червня у Львові збірна України проведе поєдинки відбірного турніру Євро-2020 проти команд Сербії та Люксембургу.