У президента Академії української преси Іванова проводять обшуки

У президента Академії української преси Валерія Іванова правоохоронці вдома проводять обшуки

Про це Іванов написав у Facebook.

"Зараз у мене вдома проводиться обшук. У постанові на обшук я звинувачений в тому, що перебуваю в складі організованого злочинного угруповання, яке незаконно збирає відомості про людей з метою отримання викупу! Доказом за постановою виступає моє листування з сином в WhatsApp і Threema. Нахабна брехня! Уже й тому, що жодного разу в житті не користувався месенджером Threema. WhatsApp у мене хоча б встановлено. Але ні з Денисом, ні з ким би то не було, я ніякого злочинної листування не вів!", - йдеться у повідомленні.

Іванов назвав це "абсолютним правовим безладом, який показує, що правоохоронні органи не просто загрузли в корупції, але і всіляко намагаються залякати журналістів".

Він розповів, що обшуки можуть бути пов'язані із тим, що його син Денис розслідував осіб, які подавалися на конкурс в ДБР. 

"В ході цього розслідування з'ясувалося, що одна з них (Шевцов) дуже і дуже багата людина. Після цього проти сина порушили кримінальну справу за втручання в особисте життя Шевцова і змові проти нього. Після цього почався тиск на мене та дружину: арештували рахунки наших ФОП", - додав Іванов.