Футболісту збірної України та його вагітній дружині погрожували у клубі Реброва, - агент

Агент півзахисника збірної України Івана Петряка Іван Пироженко прокоментував трансфер його клієнта з "Ференцвароша" в інший угорський клуб - "МОЛ Віді"

Слова Пироженка передають угорські ЗМІ.

"У цій історії я хотів би торкнутися персони гендиректора "Ференцвароша" Ороша Пала. Він весь час, поки Петряк був в його клубі, взагалі з ним не контактував. А нещодавно тільки надіслав йому СМС з текстом "Це правда?". А зараз Пал щось розповідає фанатам, намагаючись виправдатися за свою бездіяльність. При цьому він погрожує Петряку і його дружині, яка скоро повинна народити дитину. Як таке взагалі можна собі дозволяти?", - заявив агент.

Пироженко також розповів, що Пал нацькував на Петряка фанатів.

"Пал сказав, що Іван захотів отримувати у "Ференцвароші" більше грошей, і тільки це стало причиною його відходу у "Віді". Але це неправда. Петряк сам сказав чотири дні тому, що хоче залишитися у "Ференцварош", але рішення вже прийнято", - сказав Пироженко.

У нинішньому сезоні Петряк виступав за "Ференварош" на правах оренди, а його контракт належить донецькому "Шахтарю". У наступному сезоні екс-гравець "Зорі" виступатиме у "МОЛ-Віді".

"Ференварош" очолює український фахівець Сергій Ребров.