Українська біатлоністка завершила кар’єру заради весілля зі скандальним росіянином

Українська біатлоністка Марія Кручова завершила кар’єру заради заміжжя із росіянином Олександром Логіновим, який відбував дискваліфікацію за допінг

Про це повідомляє Xsport.ua.

За словами державного тренера збірної України Євгена Колупаєва, Марія Кручова вирішила вийти заміж за російського біатлоніста Олександра Логінова та завершити кар’єру.

Логінов у минулому сезоні посів друге місце в загальному заліку Кубка світу. Він скандально відомий завдяки дворічній дискваліфікації за вживання допінгу, яку відбував у 2015-2016 роках. Росіянин повернувся та став демонструвати високі результати, "чистоту" яких ставлять під сумнів провідні біатлоністи світу.

Найвищим досягненням у кар'єрі 24-річної Марії Кручової є перемога в спринті на етапі юніорського Кубка світу в 2015 році, а також третє місце в парі з Віталієм Трушем в одиночній змішаній естафеті Кубка IBU (Міжнародного союзу біатлоністів) нинішнього сезону. В нинішньому сезоні спортсменка також дебютувала на етапі Кубка світу в американському Солт-Лейк-Сіті, де зайняла 73-е місце у спринті.