"Новий спосіб": Ілон Маск відреагував на порно в Tesla, яка їхала на автопілоті

Ілон Маск відреагував на порно, зняте у Tesla, жартом. Але користувачі мереж присоромили американського бізнесмена за таку реакцію

Коментарем щодо порно Маск поділився у Twitter. Дані про коментарі користувачів наводить Autoblog.

На думку деяких користувачів соцмереж, така поведінка могла призвести до нещасного випадку, однак підприємець написав лише жартівливий твіт. 

Відео, на якому була зображена порнозірка Тейлор Джексон зі своїм партнером, було завантажено на PornHub минулого тижня і зібрало більше двох мільйонів переглядів. Генеральний директор Tesla Ілон Маск також прокоментував ролик.

"Виявляється, є більше способів використовувати автопілот, ніж ми могли собі уявити. Потрібно було це передбачити", - написав він на своїй сторінці в Twitter.

Однак у соцмережах не оцінили жарт Маска. Згідно з офіційною заявою Tesla, автопілот не робить машину повністю автономною, і водії завжди повинні тримати обидві руки на кермі.

Підписники стали писати, що поведінка пари дуже небезпечна і могла привести до жертв. Деякі згадали схожі випадки зі смертельними наслідками, коли автопілот електромобілів не зміг розпізнати перешкоди, що призводило до нещасних випадків.

Нагадаємо, Instagram-аккаунт сайту Pornhub поділився скріншотом першого порно, знятого в машині на автопілоті.