На столичній Набережно-Хрещатицькій п'яний водій SsangYong не побачив припарковані авто: двоє постраждалих

У Києві, на Набережно-Хрещатицькій - Набережному шосе, вранці у неділю, 12 травня 2019 року, сталася подвійна ДТП

Подробиці розповідають ВартовіЕспресо.

Спочатку була звичайна бамперна аварія - Volkswagen Transporter "наздогнав" мікроавтобус Nissan Primastar. Водії викликали поліцейських, які оформили аварію і прибрали аварійні автомобілі у правий ряд.

Як розповів керманич "Ніссану", він стояв біля свого авто, а водій "Фольксвагену" сидів в своїй машині і писав пояснення, в цей час і сталася друга ДТП - на високій швидкості у припаркований "Фольксваген" врізався SsangYong Kyron.

"Фольксваген" від удару відлетів у "Ніссан Прімастар", що стояв попереду, та у підпірну стіну. При цьому заднє праве колесо "Фольксвагену" навіть зависло над асфальтом через те, що його заднє ліве колесо опинилося повністю під машиною.

Причина, чому горе-драйвер SsangYong не побачив припарковані авто доволі проста: він був п'яним, принаймні так стверджували свідки - у керманича корейського позашляховика були всі ознаки сп’яніння. До того ж, з машини вилетіла пляшка коньяка, а ще одну пляшку алкоголю знайшли в салоні.

Як виявилося, водій не лише випив, а й не скористався пасом безпеки і головою розбив лобове скло - його з закритою травмою грудної клітини та закритою черпно-мозковою травмою госпіталізували.

Також до лікарні забрали і водія "Фольксвагену" - з травмами різного ступеню тяжкості.

На місці працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Через те, що перекрито дві смуги руху в напрямку моста метро утворився затор.