У латвійських кандидатів у Європарламент питають, чий Крим

Головам і членам правління політичних партій Латвії, чиї кандидати балотуються в Європарламент, надіслали листи із питанням: "Чий Крим?"

Про це повідомляє Укрінформ.

У рамках кампанії "#Європарламент: Кандидати, скажіть, чий Крим?" члени громадської латвійської організації "Товариство підтримки України" за підтримки Міжнародного руху за деокупацію Криму та солідарність з кримськотатарським народом #LIBERATECRIMEA підготували листи головам і членам правління політичних партій Латвії, чиї кандидати будуть балотуватися в Європарламент.

Текст листа такий: "Шановний пане! В світлі виборів до Європейського парламенту, ми, члени громадської організації "Товариство підтримки України" та представники міжнародного руху за деокупацію Криму та солідарність з кримськотатарським народом #LIBERATECRIMEA, серед яких є громадяни України і країн-член Європейського Союзу, переймаючись долею України, яка перебуває в стані війни з Росією, хочемо отримати відповідь, яку позицію займе партія та кандидати від неї з наступних питань, якщо оберуться до Європарламенту. Чи підтримуватимете деокупацію Криму?", - йдеться в повідомленні.