Екс-капітан "Динамо" повертається з російського клубу до України

Екс-гравець київського "Динамо" і збірної України Тарас Михалик заявив, що влітку залишить московський "Локомотив" і може перейти у "Волинь"

Слова Михалика передають росЗМІ.

35-річний український захисник "Локомотива" Тарас Михалик розповів, що залише російський клуб після завершення сезону.

"Розмовляв з Василем Кікнадзе з приводу завершення кар'єри ще в Катарі. Сказав, що незалежно від мого ігрового часу, після закінчення контракту буду завершувати кар'єру. Варіант продовження лишеодин - вдома в Луцьку. Поки конкретної розмови з кимось із "Волині" не було, приїду і поговоримо", - заявив футболіст.

Михалик пояснив, з чим пов'язано таке рішення.

"Не скажу, що я втомився від футболу, швидше через те, що став менше грати. У минулому сезоні, коли продовжив контракт, було багато чинників: чемпіонами стали, грав більше. А коли не граєш, починаєш втрачати мотивацію, та й вік уже не той. Якби я грав, може, і по-іншому йшли справи, хоча, повторюся, розмова про це зайшла ще взимку", - сказав екс-капітан "Динамо".

Михалик перебрався до "Локомотива" з київського "Динамо" в 2013 році. "Волинь", яка виступає в першій лізі України, веде боротьбу за вихід в прем'єр-лігу, посідає 2-ге місце в турнірній таблиці, випереджаючи переслідувача на одне очко.