Промоутер Ломаченка назвав майбутнього "короля" надважкої ваги

Промоутер українського боксера Василя Ломаченка Боб Арум вважає, що британець Тайсон Ф’юрі незабаром стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі

Про це повідомляє BoxingScene.

За словами глави промоутерської компанії Top Rank, з якою співпрацює українець Василь Ломаченко, за рік Тайсон Ф’юрі стане абсолютним чемпіоном світу.

"Коли я зустрів Тайсона, то зрозумів, що він зачарує американський ринок. У нього є вміння добре себе підносити. Він завоює США без зайвих труднощів. Десь за рік Тайсон стане абсолютним чемпіоном, тут немає сумнівів", - запевнив Арум.

Тайсон Ф'юрі 15 червня Лас-Вегасі проведе бій з маловідомим німцем Томом Шварцом. Бій проти Шварца стане для Ф'юрі першим після підписання контракту на $100 млн з промоутерською компанією Top Rank і телеканалом ESPN.

Восени 2015 року Тайсон Ф'юрі зустрівся у рингу з Володимиром Кличком і переміг за рішенням суддів та став чемпіоном світу у суперважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Після цього він призупинив кар'єру через допінговий скандал та повернувся на ринг у 2018 році.