Розгляд закону про люстрацію: під КС зчепились націоналісти та активісти БПП

Під будівлею Конституційного Суду сталась сутичка між представниками націоналістичних організацій та активістами Блоку Петра Порошенка

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Під будівлею суду влаштували одразу дві акції - за розширення положень закону про люстрацію Конституції та за те, аби не допустити "згортання" цього закону.

Зазначається, що сутичка була між активістами ВО "Свобода" і партії "Нацкорпус" з одного боку та представниками партії "БПП" Солідарність "з іншого.

Силове протистояння, начебто, почалося після того, як представники ВО "Свобода" почали звинувачувати чинного президента Петра Порошенка у втратах українських військових під час "Іловайського котла" і при обороні Дебальцеве, корупції в армії, а також ставити йому в провину скасування КС норми про незаконне збагачення.

У відповідь активісти "БПП" Солідарність "почали скандувати" Ганьба! "І за цим почалась коротка бійка, яку припинили присутні на місці подій правоохоронці.

Як повідомляє Громадське, на акції присутній депутат від "Блоку Петра Порошенка", який прийшов на акцію, аби зняти з посади керівника Конституційного Суду Станіслава Шевчука.