Доба на Донбасі: один загиблий, двоє поранених

14 травня збройні формування Росії 11 разів порушили режим припинення вогню, з них тричі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артсистем калібру 122 мм та мінометів калібрів 120 і 82 мм

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення. За даними розвідки Об'єднаних сил, 14 травня одного окупанта було поранено.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник п'ять разів обстріляв позиції: з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм – поблизу Лебединського; з мінометів калібру 120 мм – поблизу Водяного; зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – біля Широкиного; двічі з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Павлополя.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції були обстріляні шість разів: з мінометів калібру 82 мм – поблизу Шумів; з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Новоолександрівки; двічі з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї – поблизу Новозванівки; з ручних протитанкових гранатометів – біля Майорська; з великокаліберних кулеметів – в районі Луганського.

Від початку поточної доби ворог тричі обстріляв позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід": з мінометів калібру 120 мм – біля Марїнки; з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля Гнутового. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.